Aston Villa raskinula ugovor s Balabanom

IAKO su Bošku Balabanu po ugovoru potpisanim s Aston Villom u kolovozu 2001. ostale još 2,5 godine angažmana u klubu, hrvatski nogometaš i Villa dogovorili su se o sporazumnom raskidu ugovora.

Kako javlja BBC Sport, Boško Balaban i čelnici Aston Ville napokon su se uspjeli razići u miru, nakon što je već dulje vrijeme bilo jasno da Baladan nema budućnosti u tom klubu.

U priopćenju Aston Ville objavljenom u srijedu (4. prosinca) stoji: "Po dogovoru koji je postignut danas s Boškom Balabanom, poništava se njegov igrački ugovor s klubom. Dogovor stupa na snagu odmah.

"Petogodišnji ugovor poništen danas trebao je trajati još dvije godine i sedam mjeseci" - stoji još u priopćenju. Villa je u priopćenju priznala gubitak od 3,2 milijuna funti zbog poništenja Balabanovog ugovora u fiskalnoj godini koja završava 31. ožujka 2004, ali također predviđaju da će u konačnici uštediti oko 2 milijuna funti na Balabanovoj plaći i budućim troškovima amortizacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aston Villa trenutno prolazi kroz period smanjenja troškova, nakon što je ustanovljen gubitak od nemalih 11,6 milijuna funti u klupskoj blagajni u protekloj godini.

BBC Sport još dodaje kako je Balaban tijekom svog angažmana u Villi igrao samo 11 puta, dvaput je započeo utakmicu, te da nije postigao niti jedan gol. Ove sezone Balaban nije nijednom zaigrao za Villu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara