Badelj novi hrvatski hit Mercata: Nakon Rome i Intera, ponudu za njega poslao i imenjak

Badelj novi hrvatski hit Mercata: Nakon Rome i Intera, ponudu za njega poslao i imenjak

Foto: Guliver Image/Getty Images

MARKO PJACA počeo je, a Milan Badelj nastavlja ljeto hrvatskih igrača na nevjerojatno aktivnom talijanskom tržištu. Nakon dvije godine u Fiorentini, poručio je kako želi u veći klub, na što su odmah reagirala tri ne samo talijanska, nego i europska velikana, te u Firenzu poslali ponude.

Badelj je u najboljim godinama (27) i željan je novog izazova na višoj razini, pa će sutra, odmah po dolasku na pripreme Viola na sastanak sa sportskim direktortom Corvinom kako bi definirali transfer.
 
Rastanak Badelja i kluba nije upitan, samo modalitet, jer igrača za kojeg je 2014. HSV-u plaćena odšteta od 4 milijuna eura, Fiorentina sada pušta, ali za trostruko viši iznos. 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Roma i Inter već su reagirali ponudama koje se kreću od 10 do 12 milijuna eura (ovisno o bonusima), a sada se u bitku za Milana Badelja uključio i Milan. Vincenzo Montella, novi trener Rossonera doveo je Badelja u Fiorentinu, a jedina zajednička sezona (2014/15) obojici im je ostala u lijepoj uspomeni, jer s Aeroplaninom na klupi i Badeljom na terenu, došli su do polufinala Europa Lige i četvrtog mjesta Serie A.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara