Balotelli na televiziji obukao dres Milana, Mourinho ga definitivno otpisao

Balotelli na televiziji obukao dres Milana, Mourinho ga definitivno otpisao

Tekst: Totalsport
Foto: AFP


MARIO BALOTELLI, 19-godišnji nogometaš milanskog Intera, vjerojatno je napravio posljednji u nizu gafova i njegovo vrijeme u talijanskom prvaku je očito iscurilo.

Gostovao je Balotelli u televizijskoj emisiji "Striscia la notizia" te, uvjeren da su se kamere ugasile poslije intervjua, izvukao dres Milana s ispisanim svojim imenom i brojem 45.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još ranije je Balotelli imao izlete, pa je jednom prilikom, potpisujući autograme malim navijačima Intera, objasnio da je on zapravo veliki navijač Milana.

Zbog sličnog ponašanja i mnogih ekscesa drugačije prirode Balotelli se već "tisuću puta" zakačio s trenerom Intera Joseom Mourinhom, a ovaj potez je izgleda izludio i vlasnika Intera Massima Morattija, koji se ovom prilikom obratio javnosti umjesto portugalskog trenera.

"Balotelli sigurno neće igrati protiv Livorna u srijedu. Nije niti psihički, niti fizički spreman za taj ogled. Suspenzija? Još uvijek razmatramo što učiniti", rekao je Moratti, a mediji su dodali kako je zaista došlo vrijeme za prodaju Balotellija. Arsenal se spominje kao prva moguća njegova destinacija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara