Bandić: Nadam se da će se otkriti tko je uzeo novac iz Cibone i da će krivci odgovarati

Bandić: Nadam se da će se otkriti tko je uzeo novac iz Cibone i da će krivci odgovarati

Foto: Nikša Stipančev/Cropix

MILAN BANDIĆ danas je bio u Šibeniku na otkrivanju spomenika velikom Draženu Petroviću. Bandića je to očito sjetilo na Draženov nekadašnji klub, Cibonu i sve probleme u koje je klub zapao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Prije 9 mjeseci su kolege Lovrić, Kojić i Antunović  preuzeli KK Cibona, na razvalinama u dugu od 85 milijuna kuna. Nadam se da će pravne institucije RH utvrditi tko je uzeo taj novac i da će ti isti odgovarati. U ovoj državi treba konačno podvući crtu i ja očekujem da će institucije pravne države reagirati. Mi smo Ciboni dali umjetno disanje i dosad sanirali dug od 50 milijuna kuna.

Nadljudskim naporima se borimo uz pomoć prijatelja da očuvamo jedan od najtrofejnijih klubova, klub koji je 20 godina harao košarkom Hrvatske i Europe, osvajao prvenstva. Cibona je brand, zaštitni znak ovoga grada i države. Hvala svima koji pokušavaju nemoguće da spasimo Cibonu, hvala Dinamu na 8 milijuna kuna s kojima su pomogli da Cibona preživi i hvala vodstvu Cibone koji nisu zaboravili mlade igrače i jučer su za njih otvorili stacionar u 260 kvadrata. 8 mladih igrača već živi tamo. Ja im želim puno sportske sreće i uspjeha u njihovim karijerama", napisao je Bandić na Facebook profilu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara