Bandić: Veselim se danu kad će Niko ponovo zaigrati u Dinamu

Bandić: Veselim se danu kad će Niko ponovo zaigrati u Dinamu

ZAGREBAČKI dogradonačelnik Milan Bandić vatreni je navijač Dinama, no unatoč tome nije mogao iskoristiti svoj politički utjecaj na čelništvo Dinama (Zdravka Mamića) u slučaju transfera Nike Kranjčara u splitski Hajduk.

"Žao mi je što se to dogodilo s Nikom, želim da Niko u Hajduku potpuno razvije svoje kvalitete.", rekao je Bandić u intervjuu za Jutarnji list dodajući kako je i Vukas otišao u Hajduk, te je tamo napravio veliku sportsku karijeru.

"Niko će se dokazati u Hajduku, no, najviše se veselim danu kad će ponovo zaigrati u Dinamu." rekao je dogradonačelnik te na novinarsko pitanje-konstataciju da to neće biti tako brzo rekao: "Pustimo to vremenu, Niki je mjesto u Dinamu i Niko će se vratiti u Dinamo."

Zagrebački dogradonačelnik ponovio je svoju izjavu od prije mjesec dana, u kojoj tvrdi da će vodstvo Dinama morati napustiti klub ukoliko se ne dokaže rezultatima. "Loš rezultat znači njihov odlazak, a dobar rezultat ostanak u sedlu. Dobar rezultat je osvajanje prvenstva i Kupa." rekao je Bandić, koji, inače, nema nikakvog utjecaja na to tko će voditi Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandić sebe, dok je na funkciji u gradu, ne vidi kao predsjednika Dinama, no kaže kako je sve moguće kad objesi "političke tenisice".

Kandidaturu Hrvatske i Mađarske za Europsko nogometno prvenstvo 2012. godine Bandić u potpunosti podržava, te vjeruje u pozitivan odgovor. Svoje uvjerenje potkrepljuje time što je Mađarska članica EU-a za kojom Hrvatska ni u čemu na zaostaje osim u datumu. Zajednička organizacija EP-a, bila bi prema Bandiću, kruna prijateljskih odnosa s Mađarskom.

Bandić je optimističan i što se tiče financijske strane organizacije EP-a. "Maksimirski Skadar na Bojani dovršit ćemo do 2006. godine, a Stara dama u Kranjčevićevoj bit će potpuno obnovljena i zablistat će u punom sjaju." obećao je Bandić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara