Barić: Ako me Dinamo hoće, radit ću samo za plaću

Barić: Ako me Dinamo hoće, radit ću samo za plaću

IZBORNIK hrvatske nogometne reprezentacije Otto Barić izjavio je kako nakon vođenja reprezentacije na EURO 2004 može otići u Austriju, ali kako bi ipak radije vodio zagrebački Dinamo.

"U svibnju želim znati što je s mojim ugovorom. Mogu otići u bečku Austriju, iako bih se rado zaposlio i u Dinamu." - izjavio je Barić odgovarajući na pitanje novinara Jutarnjeg lista o planovima nakon Europskog prvenstva.

"Uvjeravam vas da bi za dvije godine sastavili "top" momčad. Imam oko za mlade igrače, osjećam tko je dobar a tko nije. Ako me Dinamo hoće, bit ću čak popustljiv oko financija, radit ću za plaću!" - dodao je Barić, očito već pripremajući alibi za eventualni neuspjeh na Europskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, doživi li Hrvatska fijasku u Portugalu, svi će tražiti Barićevu smjenu, a on će najvjerojatnije hladno kazati kako je i prije samog prvenstva najavio svoj odlazak.

Postignu li naši nogometaši uspjeh na EP-u, gotovo je sigurno da će, nakon što mu HNS "neće dozvoliti" odlazak, Barić voditi reprezentaciju i na Svjetsko prvenstvo 2006. koje će se održati u Njemačkoj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara