Barić: Da sam izbornik, umjesto Kranjčara igrao bi Rosso!

BIVŠI izbornik hrvatske reprezentacije Otto Barić našao se uvrijeđen ocjenom austrijskog liječnika Georgea Bartscha, koji je kazao da će njegov pacijent Ćiro Blažević zasigurno "biti bolji od Barića, koji je podbacio na EP-u u Portugalu".

Taština bivšeg izbornika nije izdržala, morao je reagirati, pa je tako indirektno optužio Ćiru da je čuvenom liječniku maltene stavio te riječi u usta.

"Blažević me godinama proganja, napravio je "cirkus" u Portugalu pred nekoliko milijuna ljudi, ali ja se na to više ne želim osvrtati. Čudi me da se jedan ugledni doktor bavi mojim učinkom u Tirolu." – izjavio je Barić u razgovoru s Tomislavom Židakom, novinarom Jutarnjeg lista.

Barić se pohvalio kako je trenutno savjetnik bečke Austrije, te kako ima veliko povjerenje i ovlasti predsjednika kluba Stronatha, pa dodao da će se "ovih dana" dogovoriti i o dubljoj suradnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši se izbornik proglasio ni manje ni više nego najboljim austrijskim trenerom svih vremena, pa dodao kako je u zadnje vrijeme u odličnim odnosima sa prvim čovjekom Dinama, Zdravkom Mamićem.

"U prosincu možda i produbimo našu suradnju." – kazao je Barić, dodavši za kraj kako i dalje stoji pri tome da Niko Kranjčar nije dobro rješenje za vezni red hrvatske reprezentacije.

"I dalje sam uvjeren da još nije vrijeme za Niku Kranjčara. Da sam izbornik, ne bih ga još stavljao, kod mene igrao bi Rosso!" – zaključio je "Herr Otto".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara