Barić najboljeg hrvatskog vratara prepušta Belgiji

Barić najboljeg hrvatskog vratara prepušta Belgiji

UZ PLETIKOSU najbolji hrvatski vratar, Vedran Runje koji sjajno brani za Marseille, shvatio je da se u Hrvatskoj na njega ne računa, te nagovijestio kako bi u ovakvim okolnostima rado brani za Belgiju.

"Kad već ne dolazim u obzir za našu reprezentaicju, rado bih branio za Belgiju. Ali, ostavljam otvoreno pitanje pravne mogućnosti da se to realizira." - izjavio je Runje za Sportske novosti.

Nije ništa neobično da se za sjajnog vratara kojeg u svoje redove navodno žele dovesti Roma i Arsenal, interesira belgijski izbornik Anthuenis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam bih li mogao braniti za Belgiju. Jer, osim što sam odigrao dvije prijateljske utakmice za našu mladu reprezentaciju, branio sam i u Imoli protiv BiH, u kvalifikacijama za EP."

Runje je ipak pokrenuo postupak za dobivanje belgijske putovnice. Za Belgiju želi nastupati, samo je pitanje hoće li pronaći rupu u pravilima.

Hrvatska, očito, ima i previše dobrih vratara, pa nam ne treba prvi vratar nekakvog kluba koji zaostaje 2 boda za vodećim na ljestvici francuskog prvenstva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara