Barić odlazi nakon Portugala?

NA JUČERAŠNJOJ konferenciji za novinare u HNS-u hrvatski izbornik Otto Barić izjavio je kako kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2006. godine "neće biti njegov problem", iz čega se jasno može zaključiti kako će njegov posljednji "problem" biti Portugal.

Nakon razgovora o pripremanju za Portugal, te reprezentativcima i očekivanjima od njih, novinari su željeli znati što izbornik misli o jakosnim skupinama za ždrijeb kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo koje će se 2006. godine održati u Njemačkoj.

Barić je izjavio kako "nema pojma koga bi želio u skupini, niti je razmišljao o tome". Dodao je da je trenutno koncentriran samo na Portugal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Uporni novinari na tome nisu željeli stati, pa su Bariću postavili još jedno pitanje u vezi kvalifikacija za SP 2006., na što je Barić neočekivano odgovorio "To vjerojatno neće biti moj problem".

Znači li to da je Barić odlučio nakon Portugala napustiti reprezentaciju bez obzora na rezultat ili čeka da vidi kakav će rezultat reprezentacija ostvariti iduće godine na Europsko prvenstvu, pa će zatim razmišljati o daljnjem radu s najboljom hrvatskom nogometnom vrstom.

Tako je i Ćiro prije Francuske najavljivao kako sigurno odlazi nakon SP-a, što je izjava koja bi mu bila alibi u slučaju lošeg rezultata, no kako smo osvojili broncu, Ćiro je naravno ostao.

Barić ne bi bio to što je da se ponovo nije zbunio u vezi jednog svog nogometaša. Ovaj put srećom nije ništa strašno, no vidi se da je hrvatski izbornik ili zaboravljiv ili dosta neupućen u to što se događa s njegovim igračima.

Naime, spomenuo je kako je Mikija Rapaića u igru držao nepripremljenog, a da u Anconi još ne igra jer ga Talijani žele maksimalno pripremiti. No, razlog neigranja Rapaića je taj što još nije dobio međunarodnu dozvolu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara