Barišić: Ovo nije momčad za velike rezultate

Barišić: Ovo nije momčad za velike rezultate
PREDSJEDNIK Dinama Mirko Barišić razočaran porazom na Poljudu izjavio je kako ova Dinamova momčad očito nije sposobna za neke zapaženije rezultate dodajući kako je sramota da su bolji od Dinama bili dojučerašnji Hajdukovi juniori.

“Stalno se priča kako u Dinamu igraju igrači najboljih pojedinačnih vrijednosti, no ja to još nisam primijetio. S ovom momčadi mi nemamo nikakve šanse.” - rekao je Barišić, te dodao kako bi se s ovakvom Dinamovom momčadi možda nešto napravilo za godinu-dvije ozbiljnog rada.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Duboko sam razočaran onim što je naša momčad pružila u dugom poluvremenu. Nevjerojatno je da nemamo ni snage ni koncentracije, a ni volje izdržati 90 minuta u istom tempu. “ - ljutio se duboko razočarani Barišić nakon utakmice.

Poraz od Hajduka kap je koja je prelila čašu i Upravi i navijačima. No, nije li Uprava na čelu s Mamićem stvorila ovakvu Dinamovu momčad? Nije li upravo Mamić zaslužan za dovođenje igrača u Dinamo? Da je to radila struka možda bi Dinamova momčad danas nešto i vrijedila.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara