Bartulović: Hajduku će biti drago da ima još jednog reprezentativca

Bartulović: Hajduku će biti drago da ima još jednog reprezentativca

MLADEN BARTULOVIĆ igrao je, uz Vukojevića i Da Silvu, najbolje partije za mladu reprezentaciju tijekom, doduše, neuspjelih kvalifikacija. Koliko god da je problema izbornik imao sa okupljanjem A reprezentativaca, toliko je to igračima naše lige dobro došlo.

Hajdukovac, koji bi na Carlsberg Cupu trebao prvi put zaigrati s velikim dečkima, je sasvim sigurno jedan od tih, pa smo ga pri okupljanju reprezentacije uoči puta za Hong Kong odlučili upitati što zapravo očekuje.

"Moja glavna preokupacija je i dalje mlada reprezentacija, a na put u Hong Kong gledam kao na nagradu za moje dobre igre. Istina je da se puno više pažnje posvećuje A reprezentaciji nego mladoj, to je normalno. Ne mogu reći kakva je razlika dok ne odigram prvu utakmicu." - za Index je kazao Bartulović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
A kako su u klubu reagirali na njegov odlazak? Pripreme su zaista junački odradili, klub ih je za debakle opalio po džepu, priča se samo o kupovini pojačanja...

"Klubu će sigurno biti drago da ima još jednog reprezentativca. Situacija u Hajduku i nije toliko loša, mislim da smo se dosta pojačali. Rezić, Hrgović i Cimerotič su stvarno kvalitetna pojačanja. Imamo svoj cilj, glavnu preokupaciju, a to je da uđemo u Ligu za prvaka i pod svaku cijenu osvojimo Kup." - osvrnuo se na stanje u klubu.

Turneja u Hong Kongu, prema njegovom viđenju, ne bi trebala biti previše naporna. Unatoč četvrtom mjestu Koreanaca na SP-u i danskom rejtingu, u Hong Kongu ne bismo smjeli kiksati.

"Sve su to dobre ekipe i bit će nezgodni protivnici. No, mislim da ni oni neće nastupiti u najjačim sastavima, slično kao i mi. Prema tome, trebali bi ih pobijediti." - zaključio je Bratulović.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara