BBB: Boban ne može doći u Dinamo niti kao čistačica

UDRUGA navijača Dinama reagirala je na medijska prozivanja njihovog bivšeg člana Tomislava Glušića. Smeta im što ih se nazivalo Mamićevim plaćenicima, a u svojem obraćanju javnosti osvrnuli su se i na mogući dolazak Zvonimira Bobana u Maksimirsku 128.

"Dok ne pojasni detalje svog transfera u Milan, račun u Luganu i ulogu Ante Šarića, Zvonimir Boban ne može doći u Dinamo niti kao čistačica." - rekli su BBB-i za Sportske novosti.

Komentirajući Glušićevu najavu o osnivanju nove udruge Dinamovih navijača koja će nositi naziv BBB Fan klub, članovi Udruge navijača Dinama kažu kako nemaju ništa protiv zdrave konkurencije, međutim, smeta im što se ta, nazovi nova Udruga, temelji na lažima, spletkama i manipulacijama medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BBB-i su na vidjelo izvukli i neke Glušićeve grijehe, pa tako tvrde da je on odgovoran za financijske malverzacije vezane uz organizaciju putovanja na Dinamove utakmice. Tvrde da je on jedini tajno kontaktirao s Mamićem u njegovoj Agenciji, a posebno mu zamjeraju što se dogradonačelniku Bandiću predstavljao kao prvi čovjek BBB-a.

Policiji će svakako biti zanimljiv podatak da osnivači Udruge znaju tko je u studenom prošle godine napao Daria Zahoru.

"Mi znamo dvojicu koji su napali Darija Zahoru nakon utakmice s Interom. Sad su u Udruzi koju osniva Glušić. Ako treba kazat ćemo njihova imena." - rekao je prvi čovjek BBB-a Marko Domazet.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara