BBB: Derbi ćemo gledati u Tkalčićevoj i nećemo se priključiti prosvjednicima

Foto: Nina Đurđević/Cropix

UDRUGA navijača Dinama uoči subotnjeg derbija s Hajdukom je poslala priopćenje. Prenosimo ga u cijelosti.

"Kako zbog bojkota svih domaćih i gostujućih utakmica NK Dinama, navijačka skupina Bad Blue Boys neće prisustvovati utakmici 22.kola HNL kada u Maksimir stiže HNK Hajduk, organizirano je zajedničko druženje i gledanje derbija u centru Zagreba.

Stoga pozivamo sve navijače Dinama, Zagrepčane i ostale kojima je plava boja u srcu, da u subotu, 19. ožujka 2011., u 19.45 sati, dođu na zagrebački Cvjetni trg, odakle ćemo svi zajedno, krenuti prema Tkalčićevoj ulici, gdje je u više ugostiteljskih objekata organizirano zajedničko gledanje derbija s Hajdukom na video zidovima, uz popularne cijene pića i promociju nove navijačke pjesme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ovom prigodom, bit će omogućeno i učlanjivanje u NK Dinamo, u sklopu akcije "Vratimo Dinamo" građanske inicijative Zajedno za Dinamo koja za cilj ima vraćanje kluba njegovim članovima. Molimo sve navijače, građane i ostale koji se odazovu pozivu da se ponašaju dostojanstveno, ta da sa sobom ponesu navijačke rekvizite s obilježjima NK Dinamo i navijačke skupine Bad Blue Boys.

Također, osupnuti smo pokušajima jeftine manipulacije i plašenja građana koju po nečijoj narudžbi zadnjih dana provode neki mediji uz pomoć takozvane navijačke udruge iz Sesveta koja ne predstavlja ama baš nikoga osim nekoliko osobnih prijatelja Zdravka Mamića, što se najbolje vidjelo po njihovoj brojnosti i podršci koju je Dinamo imao na zadnjim utakmicama protiv Slaven Belupa i Cibalije.

Bad Blue Boys neće organizirano prisustvovati tzv. fejsbuk prosvjedu, osim eventualno pojedinaca, uostalom kao na svim dosadašnjim prosvjedima, a sve ostalo su jeftina podmetanja. Poručujemo svojem članstvu da niti pod koju cijenu ne nasjedaju na možebitne provokacije već da se nakon okupljanja i mimohoda mirno upute u Tkalčićevu ulicu.

Također podsjećamo da će Bad Blue Boys bojkotirati domaće i gostujuće utakmice NK Dinamo sve dok se bezuvjetno ne ispune svi zahtjevi objavljeni u priopćenju ujedinjenih Dinamovih navijača početkom kolovoza 2010", stoji u priopćenju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara