BBB napali igrače i Mamića

BBB napali igrače i Mamića

MOMČAD Dinama jučer je u Orašju igrala prijateljsku utakmicu s istoimenim domaćinom, a po povratku u Zagreb čekalo ih je neugodno iznenađenje. Pri izlasku iz autobusa modre je napala skupina navijača.

Igrači su iz autobusa krenuli prema svlačionicama, kada se prema njima zaletilo 15-ak navijača. Igrači su potrčali prema svlačionici, i delikventi za njima.

Najgore je prošao, inače ljubimac BBB, Goce Sedloski koji je udaren sa stolicom, no srećom nije ozlijeđen. I Zdravko Mamić dobio je udarac, ali također bez posljedica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači znaju o kome se radi, no policiji zasad nisu željeli otkriti njihov identitet.

Napadači su navodno bili i u Orašju gdje su cijelo vrijeme provocirali, ponašali su se nepristojno i vrijeđali su igrače Dinama, pišu Sportske novosti. Govorili su da ne mogu trpiti da Dinamo gubi od seljačkih momčadi. U Orešju ih je bilo sedam, a kada su stigli u Zagreb pozvali su "pojačanje", pa ih se pri napadu skupilo oko petnaestak.

Modri su gostovali u Orašju prigodom otvorenja novog stadiona domaćina. Susret je završio 1:1. Za Dinamo je strijelac bio Mihael Mikić.

"Policija za sada nije nikoga privela. Za počiniteljima izgreda tragamo, a otežavajuća okolnost je što su nasilnici bili maskirani, neki od njih i vunenim kapama navučenim preko glave s prorezima za oči", kazala je danas Hini glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara