Becker o stenjanju na teniskim terenima: Je li to seks ili tenis?

BORIS BECKER, nekad najbolji svjetski tenisač i osvajač šest Grand Slam naslova, zahtijeva da se privlačnim tenisačicama zabrani stenjanje za vrijeme igre.

Becker, koji se umirovio 1999. godine, nakon izrazito uspješne karijere u kojoj je osvojio 49 turnira u singlu i još 15 u parovima, smatra kako ne dolikuje da oskudno odjevene tenisačice stenju za vrijeme mečeva.

"Kada neka od zgodnih tenisačica kao što su Marija Šarapova ili Serena Williams započne stenjati čovjek se pita je li riječ o tenisu ili seksu. Ili je možda ta osoba luda. Moramo to zaustaviti, ovako to dalje ne može ići", kaže Becker, najmlađi pobjednik Wimbledona svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiv je primjer tenisačica koje je Becker uzeo kao primjer ljepote. Šarapova se odavno uzima za sam vrh ljepote, a Serena dokazuje da je Becker još uvijek “slab” na tamnopute ljepotice. Potvrdio je to brakom s glumicom Barbarom Feltus s kojom je u braku dobio dva sina,  Noaha, kojem je ime dao po slavnom francuskom tenisaču i svom prijatelju Yannicku Noahu te Eliasa.

Totalsport/M.Š.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara