Begović: Drago mi je što sam napustio Portsmouth

Begović: Drago mi je što sam napustio Portsmouth

ASMIR BEGOVIĆ, 22-godišnji bosanskohercegovački nogometni vratar, napustio je Portsmouth i uz odštetu od 3,25 milijuna engleskih funti pojačao Stoke City.

Begović je samo jedan u nizu nogometaša koji su napustili trenutačno posljednjeplasiranu momčad engleskog Premiershipa u posljednjih godinu i pol dana. Uz negativne rezultate, Portsmouth se bori i s velikim financijskim problemima, koji se apsolutno odražavaju i na prezentaciju njegovih igrača.

O tome je za Sky Sports govorio i Begović, koji je potpisao sa Stokeom ugovor na četiri i pol godine vjernosti. "Igrači nisu mnogo znali o svim problemima koji su se doticali kluba, ali su se problemi itekako manifestirali na nas", krenuo je Begović u priču o svom sada već,bivšem klubu.

"Mnogo puta smo mi, igrači, među sobom pričali o tome, ali smo bili složni da sve to zaboravimo prije nego što izađemo na teren. Nekada smo mogli to zanemariti, često nismo uspjeli. Nažalost, ne možete jednostavno zaboraviti sve te probleme. Jer, svakodnevno je postajala dvojba hoćemo li uopće preživjeti kao klub."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato je Begović radostan što je napustio takvo okruženje. "Naravno da mi je drago. Lijepo je opet biti u klubu gdje je jedina igračeva briga ono što se događa na terenu. Kada je tako, lakše je igrati i sigurno je da možeš ponuditi daleko više od sebe."

Za kraj se Begović još jednom vratio na Portsmouth.

"Tamo su svi frustrirani, što nije čudno, a meni je posebno žao igrača. Mislim, nama su jedan dan došli s ovakvom pričom o problemima, drugi dan je slijedilo već novo objašnjenje. Tako je nemoguće igrati ozbiljan nogomet."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara