Benčić: Cro Cop nema šanse protiv Fedora

BIVŠI trener Cro Copa Mike Benčić izjavio je kako bi strahovao za Mirka da se nalazi u njegovom kutu tijekom borbe s Rusom Fedorom Emelianenkom. "Boljeg od Fedora nisam vidio" - komentirao je Benčić.

Kako prenose Sportske novosti Benčić je kazao kako nema ništa protiv Mirka, smatra ga velikim borcem i sjajnim sportašem, no "posao je posao, i svatko ide svojim putem.

"Ja nisam od onih koji će ga tapšati govoreći mu - bravo majstore, ti si najveći!" - izjavio je Benčić, te dodao da on kao stručnjak procjenjuje da u meču protiv Fedora, Rus ima veće šanse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Neću reći da su njegove šanse 98 posto, a Mirkove samo dva, no Fedorovi su izgledi ipak veći" - dodao je Benčić.

Bivši Mirkov trener kazao je, prenose Sportske, kako boljeg od Fedora nikad nije vidio, te da onaj koji ga pobijedi doista zaslužuje krunu, vrh svijeta.

"Eksplozivan, jak, ima nevjerojatan arsenal tehnika borbi na tlu. I još nisam vidio da mu je netko izbjegao rušenje. Ne znam ni kako." - zaključio je Benčić dodajući kako najiskrenije želi Mirku da bude prvi koji će srušiti Fedora.

Inače, Benčić je s Mirkom trenirao tri godine, a do prekida suradnje došlo je prošle godine nakon poraza od Minotaura i Randlemana te teške pobjede nad Kaneharom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara