Benitez: Gerrard nije spreman za reprezentaciju

Benitez: Gerrard nije spreman za reprezentaciju

LIVERPOOLOV  menadžer Rafa Benitez najavio je McClarenu da ne računa na Stevena Gerrarda za prijateljsku utakmicu protiv Njemačke koja se igra na Wembleyu sljedeće srijede.

McClaren, koji je suočen sa ozljedama više reprezentativaca, trebao bi danas objaviti popis igrača za  koji će vjerojatno sadržavati imena dva debitanta Steve Sidewella i Davida Bentleya.

Iako će Gerrard igrati sa slomljenim prstom za svoj klub protiv Chelsea, Benitez mu ne dopušta da zaigra za reprezentaciju.

"Trebat će mu injekcija, ali moći će igrati bez bolova protiv Chelsea. Mislim da je veliki rizik da zaigra i za reprezentaciju. Pričat ću sa McClarenom i nadam se da će razumjeti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slična situacija je i sa nedovoljno oporavljenim napadačem Newcastlea Michaelom Owenom koji također nije potpuno spreman za teže napore.

"Mogu reći da je Michael spreman, ali ne mogu reći da je 100% spreman. Bilo bi sasvim nepošteno staviti previše pritiska na njegova leđa u ovom trenutku, pa ću razgovarati sa McClarenom o utakmici protiv Njemačke", izjavio je menadžer Newcastlea Samm Allardyce.


M.P.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara