Besramni Steve McClaren

Besramni Steve McClaren

SAGA o eksplozivnoj atmosferi u engleskoj svlačionici nakon 0-0 protiv Izraela u Tel Avivu nastavlja se i u Barceloni, gdje je McClarenov tim napravio već i drugi trening.

U intervjuu za "Skysports" McClaren je rekao da su događaji u svlačionici prenapuhani. "Ono što se dogodilo, dogodilo se, mi smo ostali u dobrim odnosima. Ljudi jednostavno potpaljuju situaciju" - objašnjava Macca.

Priča se i to da su i odnosi sa pomoćnikom Terryom Venablesom također zategnuti.

"Terry mi je davao savjete, kao i ostali članovi stožera i ja sam zahvalan na suradnji "-  kazao je između ostalog McClaren, izbjegavajući duži razgovor na temu sukoba, govoreći radije o brojnim propuštenim prilikama. On ih je zamislite vidio 17, a SLUŽBENA statistika kaže da su Englezi ukupno na gol pucali 13 puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo dobro, ali nismo imali sreće" - ostaje drsko uporan čovjek, čiju glavu "traži" većina komentatora i navijača. U jednoj anketi čak 57 posto ispitanika ne vjeruje McClarenu, njih 31 posto ih je suzdržano, a ostatak, dakle samo 11 posto, vjeruje u Stevea McClarena i plasman Engleske na EURO 2008.

Podsjetimo, raskid ugovora sa McClarenom, FA bi koštao oko dva i pol milijuna funti, s druge strane, neodlazak na EURO 2008 bi po nekim računicama Englesku stajao oko 100 milijuna funti.

No, na sve to McClaren se samo smije, mnogi kažu besramno cinično.

M.J., V.B.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara