Bez navijača na dočeku hrvatske reprezentacije

UNATOČ porazu u Makedoniji, naša nogometna reprezentacija plasirala se na Europsko prvenstvo koje se iduće godine održava u Austriji i Švicarskoj, no naše nogometaše na Plesu je noćas dočekalo tek dvadesetak navijača. Je li razlog bilo loše vrijeme, poraz u Skopju ili taj što je pravi doček planiran po dolasku iz Engleske, nažalost ne znamo. Pretpostavljamo da će velik doček uslijediti u noći sa srijede na četvrtak nakon gostovanja u paklu Wembleya.

Igrače je na Plesu osim brojnog osiguranja dočekala i torta njihovog sponzora.

Prosinečki: Neće biti nemoralnih ponuda

Robi Prosinečki u razgovoru za Index kazao je kako je najbitnije da je reprezentacija ostvarila cilj - plasman na EURO 2008. "Sigurno da je rezultat mogao biti bolji, ali ono na čemu smo igrali nije bio teren, ono je bila katastofa. Na jednom normalnom terenu i normalnim uvjetima igrali bismo puno bolje i mislim da bismo i pobijedili. No, možemo biti prezadovoljni jer naš cilj je ispunjen." - rekao nam je popularni Žuti.

Zanimalo nas je možemo li proći pakao Wembleya? "Imamo dva tri dana da se odmorimo, pripremimo i vjerujem da ćemo odigrati jednu dbru utakmici i pobijediti."

O nemoralnim ponudama? "Ne bih o tome, puno se pričalo o Izraelu i Rusiji, da će biti svega i svačega, a na kraju ništa, Izrael je dao sve od sebe da dođe do pobjede i uspio je"

Eduardo: Idemo dalje

Eduardo da Silva spremno je prihvatio komad torte i čestitke, a onda nam je kratko kazao: "Idemo na EURO i to je najvažnije. Naravno da smo bili mirniji kad smo čuli rezultat iz Tel Aviva, i sad trebamo Makedoniju zaboraviti. Idemo dalje. Mislim da će na Wembleyu biti lakše nego u SKopju.

Debitant u Bilićevoj momčadi Mario Mandžukić rekao nam je kako je jako stretan što je nastupio sinoć. "Nadao sam se da ću zaigrati i to mi se ispunilo. Sad idemo u London, tamo će sigurno biti bolji uvjeti, Atmosfere na stadionu ne bojimo se, naši navijači bit će glasniji" 

A.H.
Foto: G.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara