Biatlon: u Mrkoplju najveća biatlonska manifestacija dosad

U želji nastavljanja tradicije pružanja potpore značajnim manifestacijama na području Primorskogoranske županije, Erste and Steierm?rkische Bank d.d. postala je glavni sponzor Otvorenog prvenstva Balkana u biatlonu, koje će se održati od 25. do 27. veljače 2005. u Hrvatskom biatlonskom centru 'Zagmajna' u općini Mrkopalj.

Sponzoriranjem natjecanja Banka želi unaprijediti razvoj tog izuzetno zanimljivog zimskog olimpijskog sporta, čije korijene nalazimo u drevnim vremenima starih kineskih, grčkih i rimskih civilizacija, odakle nam potječu prvi pisani dokumenti koji svjedoče o postojanju lovaca na skijama, kao i poduprijeti organizaciju zahtjevnog sportskog događaja, najvećeg od svih do sada održanih na području Gorskog kotara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Erste and Steierm?rkische banka time potvrđuje svoju snažnu prisutnost u Primorsko-goranskoj županiji i permanentno usmjerenje ka razvoju tog područja, ne ispuštajući iz vida činjenicu da ulaganjem i u kapitalne sportske projekte istodobno ulaže u podizanje kvalitete života svih građana ove regije", rekao je prilikom potpisivanja Ugovora Petar Radaković, predsjednik Uprave Erste and Steierm?rkische Bank d.d.

(Hina) xpp yrš

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara