Bierhoff: Neuer bi u Manchester Unitedu postao najbolji vratar svijeta

Foto: AFP

DIREKTOR njemačke nogometne reprezentacije Oliver Bierhoff izjavio je da bi prvi vratar "Elfa" Manuel Neuer u Manchester Unitedu izrastao u najboljeg čuvara mreže na svijetu. Iako izvještaji njemačkih medija sugeriraju da je 25-godišnji vratar Schalkea blizu prelaska u Bayern, Bierhoff smatra da bi bilo bolje da Neuer završi u Premierligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pred Neuerom je velika odluka, ali ono u što sam siguran jest da je potpuno sposoban uskočiti u kopačke Edwina van der Sara u Manchester Unitedu. Ja sam bio mlad kad sam otišao u Italiju i to se pokazalo dobrom odlukom, a jednako je tako i sa Samijem Khedirom i Mesutom Özilom koji su napravili dobar potez prelaskom u Real Madrid. Siguran sam da bi se i Neuer odlično uklopio u engleski nogomet i United", rekao je Bierhoff za News of the World.

"Postoji pritisak na njega da ostane u Schalkeu jer je to klub iz njegova rodnog grada i u njemu je počeo karijeru. Upravo zbog toga će pritisak biti još veći ako odluči prijeći u Bayern", dao je Bierhoff još jedan argument zašto bi Neueru bilo bolje u Manchesteru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara