Bilić: Kalinićev potez nije za podržati iako se radi o mladom igraču

UZVRATNI susret finala Hrvatskog kupa popratio je i hrvatski izbornik Slaven Bilić. Razočaravajuća i otužna predstava zasigurno ga nije impresionirala, a priznao je da se kao Hajdukovac nadao da bi njegovi Bili mogli barem zabiti gol i pobijediti vječnog rivala na Poljudu. Potpuni preokret, smatra, bilo je previše za očekivati.

Za Glas Dalmacije dao je kratku izjavu u kojoj se osvrnuo na viđeno.

"Mi Hajdukovci smo se nadali barem golu, ali Dinamo je bio bolji, prevelika je razlika u klasi pa se ova utakmica pokazala samo kao formalnost za Dinamovce."

"Hajduk nema samo jedan problem"

Nakon što ga je Jarni zamijenio i umjesto njega ubacio rezervnog vratara Varvodića, Nikola Kalinić je jasno dao do znanja što misli o toj odluci bacivši kapetansku traku svom treneru pred noge. Iako se ispričao navijačima, isprika Jarniju je izostala. Bilić je izliku za ovakav potez pokušao pronaći u mladosti novog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očito je Kalinić bio razočaran što je već tada izašao iz igre. No, nije to potez za podržati, premda se radi o mladom igraču", smatra Bilić.

Na novinarski upit kako pomoći Hajduku koji je trenutačno u potpunom rasulu, izbornik je ironično odgovorio.

"Hm, pitanje je to na koje se mora odgovarati cijeli dan. Hajduk nema samo jedan problem da ga se može dijagnosticirati pa otkloniti. Međutim, Hajduk ima sve temelje da bude pravi klub. Tu su publika, tradicija..."

M.P.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara