Bilić: Niko Kranjčar će zabiti na Wembleyju!

SLAVEN BILIĆ u razgovoru za engleski tabloid Mirror priznao je da je veliki obožavatelj Davida Beckhama, ali i ustvrdio kako je njegova karijera nakon prijelaza u LA Galaxy - gotova.

"Malo me je iznenadila McClarenova odluka da Beckhama izostavi iz sastava, ali zapravo je to sasvim logična opcija. Priznajem da sam Beckhamov obožavatelj, odnosno bio sam prije nego je otišao u Ameriku. Sad ga više ne pratim. On je jako opasan igrač, stalna prijetnja za protivnički gol. Ali ništa lošiji nije ni brzonogi Shaun Wright - Phillips", kazao je Bilić.

Razgovor o Beckhamu ipak nije mogao stati samo na tome. "Dok je igrao za Manchester United i Real Madrid, najveće momčadi na svijetu, bio je sjajan igrač, usprkos ogromnom novcu koji se oko njega vrti. Bio je gladan svake lopte, želio dobiti svaku utakmicu. Bilo je jasno da obožava igrati. Ali otkad je otišao u SAD ne možete reći da igra na nekom vrhunskom nivou, tako da je njegova loša forma i fizička sprema sasvim razumljiva. Ali i dalje može nabaciti loptu", podvukao je Bilić.

Drugu veliku McClarenovu odluku nije tako pomno prokomentirao. "Ne zanima me tko je na golu, svejedno ćemo zabiti", kaže Bilić, a na pitanje tko bi mogao biti strijelac za Hrvatsku bez prevelikog razmišljanja ispaljuje: "Niko Kranjčar!"

"Engleska je u ovom trenutku potresena, to ćemo iskoristiti. Na njima je ogroman pritisak dok mi igramo bez opterećenja", kazao je Bilić, te još jednom podsjetio na loše stanje terena istaknuvši kako ova utakmica zaslužuje da se igra u idealnim uvjetima. 

P.V.
Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara