Bilić: Od Dinama sam očekivao više, sada je Hajduk u prednosti

Bilić: Od Dinama sam očekivao više, sada je Hajduk u prednosti

Tekst:: V.B.
Foto: Cropix

IZBORNIK hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić bio je nezadovoljan predstavom Bijelih, iako su Splićani realno došli do pozitivnog rezultata.

"Hajduk je bio dobar, ostvario je ono po što je i došao. Dinamo nije stvorio neku preozbiljnu šansu da su se morali spašavati. Hajduk je morao bolje iskoristiti loše trenutke i izgubljene lopte Modrih", rekao je Slaven Bilić na kraju utakmice.

Od pulena Krunoslava Jurčića, Nane je očekivao više, stoga sada prednost za prolazak u finale ide Hajduku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od Dinama sam očekivao više, da će biti bolji i rastrčaniji. Ima za to i opravdanja, to je dobra defenziva Splićana, no svejedno sam više očekivao. Hajduku dajem prednost, na papiru su u prednosti. Bit će to slična utakmica ovoj jer ne trebaju jurnuti", istaknuo je izbornik hrvatske reprezentacije.

Jedan od onih koji konkurira za reprezentaciju, Ivan Strinić, zadovoljio je apetite izbornika za razliku od Badelja, koji nije imao svoj dan.

"Strinić je bio u defenzivi dobar, naprijed se nudio. Mandžukiću je u ovakvoj igri, kad je okrenut leđima golu, bez prostora i više suradnje sa suigračima, teško igrati. Subašić je bio dobar, a Badelj baš i ne ovu utakmicu. Anas Sharbini je u nekoliko situacija trebao biti konkretniji", za kraj će Bilić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara