Bilić od Payeta dobio najljepšu poruku: Evo što mu je poručio

Bilić od Payeta dobio najljepšu poruku: Evo što mu je poručio

Foto: Getty Imaes/Guliver Image

INOZEMNI mediji ne mogu se načuditi odnosu kakvog imaju Slaven Bilić i njegovo najveće otkriće prošle sezone u West Hamu Dimitri Payet. Francuski reprezentativac briljira i na Euru u domovini, a Bilić ne propušta niti jednu priliku da ga pohvali.

Osim Bilićevih simpatija i odnosa kojeg njeguje s francuskim reprezentativcem, izjave hrvatskog trenera mogu se shvatiti i kao poziv Payetu da ostane u Londonu, jer bogate ponude koje se navodno spremaju, neće biti lako odbiti. Interes je, pišu tabloidi, pokazao i Real Madrid.

Bilić je otkrio da mu je Payet poslao poruku iz Francuske te da ne planira napustiti klub.

"Znam da ga traže divovi, ali volio bih da ostane u West Hamu. Dopisivali smo se zadnja tri tjedna i rekao mi je da je sretan u klubu, on je naš igrač", rekao je Bilić.

"Kao njegov menadžer mogu reći da kada imate igrača na takvog turniru, normalno je da se pojavi interes, i nema sumnje da se Payet iskazao kao jedna od zvijezda turnia. Razumijem da s tim uspjehom dolaze i spekulacije o njegovoj budućnosti", dodao je hrvatski stručnjak.

"Vidio sam jedan izvještaj u kojem piše da ja ne želim da uspije na Euru, da ne bi otišao iz West Hama. To nije istina. Želim mu da igra odlično, želim mu da zabije hat-trick u finalu", poručio je Bilić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara