Bilić se nada Budanovom oporavku

KAO DA mu nije bilo dosta zdravstvenih problema s kojima se nosio u karijeri, Igor Budan nema sreće niti uoči svog prvog pravog velikog natjecanja. Po dolasku u trening kamp u Rovinj dobio jw poštedu zbog udarca koji je primio u posljednjem kolu Serie A, protiv prvaka iz Milana. Budan se praktički nije niti oporavio, a utakmica s Moldavijom donijela je nove boljke. Neugodan udarac u isto, izrovano koljeno odvojio je Igora i od slovenskog travnjaka. Reprezentacija je u Brežicama već odradila tri treninga bez stasitog napadača, što sugeirira da problemi nisu bezazleni.

U ponedjeljak popodne Budan se u pratnji liječnika Zorana Bahtijarevića uputio za Zagreb, gdje se podvrgnuo magnetskoj rezonanci. Kako doznajemo iz stožera hrvatske reprezentacije, magnet nije pokazao nikakva nova oštećenja u koljenu, ali će se Budan treningu ipak vraćati postepeno.

"Igor ne osjeća bol, ali ne bih se htio zaletavati s procjenama. Idemo dan po dan, iako sam uvjeren da će se Budan ubrzo vratiti punom treningu." - kazao nam je Bahtijarević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za očekivati je, dakle, da će Budan biti spreman do subotnje utakmice s Mađarima. No, izbornik Bilić ne spava mirno zbog dvojbenog zdravstvenog stanja svojih napadača.

D.R.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara