Bilić: Umjesto da ih kaznimo, mi smo se opustili kao da je kraj

Bilić: Umjesto da ih kaznimo, mi smo se opustili kao da je kraj

IZBORNIK Slaven Bilić nakon utakmice protiv Škotske izrazio je zadovoljstvo s prikazanom igrom svoje momčadi iako je naglasio kako je Hrvatska odigrala dva različita poluvremena; prvo slabije i drugo puno bolje.

"Zadovoljan sam. Prava natjecateljska utakmica kao što smo i priželjkivali. Oni su dobra reprezentacija iako im je falilo par igrača. To su ipak svi igrači koji konkuriraju za najviši nivo", rekao je izbornik za HRT i dodao:

"Nakon gola smo se malo opustili kao da je riječ o kraju. Čuvali smo loptu, umjesto da ih kaznimo. S prvim poluvremenom nisam zadovoljan, ali sa drugim jesam. Svi su se digli, a oni koji su ušli su zadovoljili...Vukojević, Leko. Nekako je ovo najrealnije, iako smo bili bolja momčad drugo poluvrijeme."

Bilić je još jednom naglasio da je puno zadovoljniji s drugim dijelom i prilikama koje su stvorile zamjene koje pokazuju širinu njegove momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


"Prekidi i šanse Budana, te akcije Klasnića i prvenstveno Kranjčara, sve su se događale u drugom poluvremenu i one nam daju pravo da kad sve podvučemo budemo jako zadovoljni."

Kao razlog slabije igre nekih, inače standardno dobrih prvotimaca, izbornik je naveo umor zbog kraja klupske sezone.

"Pokazala nam je u kakvom smo stanju i da imamo kvalitetnu širinu. Na klupi imamo odlične  zamjene koji mogu dignuti cijelu utakmicu. Ima par igrača koji su dosta umorni, ali oni će se dignuti kad se adekvatno odmore i opet biti naša najjača snaga", zaključio je Bilić.

M.P.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara