Bilić zadovoljan ždrijebom: I dalje smo favoriti skupine

Bilić zadovoljan ždrijebom: I dalje smo favoriti skupine

Tekst: S.T, HNS
Foto: Drago Sopta (Cropix)

IZBORNIK Slaven Bilić prokomentirao je ždrijeb rasporeda kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj 2012. godine.

"Raspored je bitan, od toga ne treba bježati i zato smo ga s nestrpljenjem i očekivali. A ždrijeb je uvijek najpravednija opcija za sve, stoga ni mi, a ni naši konkurenti u grupi nemamo razloga niti prava sada biti nezadovoljni", rekao je Slaven Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hrvatska trećeg rujna putuje u Latviju, a četiri dana kasnije kod kuće igra s Grčkom. Mjesec dana kasnije reprezentacija putuje u Izrael.

"Što se tiče našeg raspoloženja, naš se dojam nakon ždrijeba nije promijenio, i dalje se smatramo favoritima. Dojam je da imamo relativno težak start, naime, prve tri utakmice igramo protiv tri najbolje momčadi u grupi, od toga su dvije gostujuće, ali isto tako stoji i činjenica da će nam ti protivnici doći u goste prije ili kasnije, stoga ni po tom pitanju nema razloga za zabrinutost", rekao je izbornik i zaključio:

"U svakom slučaju, mi smo i dalje optimisti. I ponovit ću, bez obzira na ždrijeb, nama je, a to često naglašavamo, najbitnije da smo u datom trenutku zdravi i svi na dispoziciji..."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara