Bilićevi Vatreni prerano dosegli vrhunac?

ENGLESKI mediji pišu kako hrvatska reprezentacija više ne izgleda ni blizu onoliko opasno kao početkom studenog.

Čini se kako su Bilićevi Vatreni prerano dosegnuli vrhunac, Bilić je izgleda loše tempirao formu svojih igrača, dodaju Otočani.

Također se napominje kako postaje očito da Hrvatska sa i bez Eduarda nije ista momčad. Napadači nisu zabili već više od pola godine.

"Da, nedostajat će nam Eduardo, vrlo će nam nedostajati, ali što je tu je. Ovi preostali najbolji su koje imamo, stoga se moramo osloniti na njih", prenose Bilićevu izjavu.

Najjači dio ove reprezentacije je vezni red, a kada oni nisu raspoloženi, kao što je to bilo u Budimpešti, onda Hrvati imaju velikih problema, jer tada do izražaja dolazi neefektivnost napadača i sporost, odnosno nesigurnost hrvatskih braniča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj dodajmo kako su austrijski novinari nakon utakmice u Budimpešti bili složni kako je obrana naše reprezentacije strukturalni problem.

Naime, ukoliko na strani i ostavimo njihovu nesigurnost te sklonost kiksevima, stoperski dvojac jako je spor, što onda otvara velike mogućnosti brzonogim napadačima.

Rak - rana je i lijevi branič Pranjić, koji se čini "lakim zalogajem" za iole kvalitetnije krilne igrače. Pranjić često ispada zbog izraženih ofenzivnih sklonosti, a mnoge duele gubi zbog skromne konstitucije.

V.B.
Foto: L.T.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara