Bišćan na Pagu gradi apartmane vrijedne 2 milijuna eura

VEZNJAK Liverpoola Igor Bišćan se u Povljanu na Pagu bacio u biznis. "Beli" već razmišlja o tome što će biti nakon nogometne karijere pa gradi objekt s petnaest apartmanskih jedinica.

Novinari Sportskih novosti posjetili su gradilište i tamo susreli Bišćanovog oca Štefa koji svakodnevno nadgleda radove na objektu. Nakon što je objasnio da je stalno tu kako bi se sve napravilo kako treba pa da nitko "danas-sutra ne bi imao primjedbe", nastala je šutnja.

"Ne bih više ništa štel reći za novine, takav je obiteljski stav zbog poznatih događaja oko Igora i reprezentacije. Razumijete, ne?" - kazao je Štef.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Parcela koju je Igor kupio još prije pet godina nalazi se dvjestotinjak metara od mora, a objekt koji gradi koštat će najmanje dva milijuna eura. Lokalni dužnosnici su novinarima Sportskih novosti rekli kako je samo za sve moguće dozvole potrošio već oko 600 tisuća kuna.

Iako još nije odlučio hoće li dio apartmana prodati ili će sve samo iznajmljivati, čini se kako je Novalju, u kojoj je do sada ljetovao, odlučio zamjeniti mirnim mjestom. A i mještani su više nego zadovoljni. Nadaju se da će u mjesto dolaziti i Igorovi bogati i poznati prijatelji pa, iako još objekt nije ni gotov, zadovoljno trljaju ruke.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara