Bivši kapetan mlade reprezentacije u Dinamu

Bivši kapetan mlade reprezentacije u Dinamu

IGRAČ francuskog prvoligaša Nantesa i bivši kapetan hrvatske reprezentacije U-21 Goran Rubil dolazi u Maksimir. Mladi nogometaš, koji je pokazao da najbolje igra na poziciji zadnjeg veznog, ugovor s Dinamom bi trebao potpisati za nekoliko dana.

Rubil je Sportskim novostima potvrdio da vodi završnu fazu razgovora i izrazio nadu da će zaigrati u modrom dresu. Kaže da se odlučio za Dinamo jer se radi o velikom klubu, u kojem igraju i neki od njegovih kolega iz mlade reprezentacije.

Zbog učestalih ozljeda Rubil jedno vrijeme nije igrao. Prošle sezone Nantes ga je posudio drugoligašu Lavalu, gdje je igrao na poziciji bočnog veznog. Sada je, kako kaže, potpuno zdrav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pregovori s Dinamom počeli su još prije tri godine, kada je Rubil razgovarao s Ilijom Lončarevićem kojeg iznimno cijeni. Sada je stvar transfera potpuno sigurna. Rubil bi se, ako se stvari ne zakompliciraju u posljednji trenutak, Dinamovcima trebao pridružiti na pripremama u Španjolskoj 23. siječnja.

Iako mladom nogometašu ugovor s Nantesom istječe na ljeto, francuski klub će ga pustiti već sada, bez oštete. Rubil kaže da mu Francuzi nisu željeli stvarati probleme jer mu se tijekom karijere zaredalo nekoliko pehova.

 „Mislim da bih u Dinamu došao k sebi, željan sam nogometa i dobrog rezultata sa zagrebačkim klubom“- rekao je Rubil za Sportske novosti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara