B.J. Penn se vraća u UFC i najavljuje pohod na McGregorov pojas

B.J. Penn se vraća u UFC i najavljuje pohod na McGregorov pojas

Foto: Fightsite

LEGENDA se vratila. B.J. Penn je službeno izašao iz mirovine i prema najavama će nastupati u perolakoj kategoriji. Cijela stvar potvrđena je sinoć u razgovoru s Arielom Helwanijem.

Izgleda kako je sastanak B.J. Penna i Grega Jacksona urodio plodom te je dvojac u Albuquerqueu dogovorio priključivanje popularnog Havajčanina Jackson-Wink timu.

“Ovo sam ja i ovime se bavim. Želim taj pojas u perolakoj kategoriji. To je sigurno ogromna motivacija za mene. Vjerujem da ću uz pomoć Grega Jacksona to i ostvariti. Također, uvjeren sam ću postati prvi čovjek koji je držao titule u tri razčličite kategorije“, izjavio je Penn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni borac se umirovio nakon niza od tri teška poraza. Njegovi posljednji nastupi u velteru obilježeni su uvjerljivim porazima od Nicka Diaza i Roryja MacDonalda, a ništa se uspješnijim nije pokazao njegovo prelazak u perolaku gdje ga je tehničkim nokautom svladao Frankie Edgar.

“The Prodigy” je u mirovini izdržao otprilike godinu i pol dana te je uvjeren kako još nije rekao posljednju riječ, a ako je vjerovati njegovim riječima, igru će napustiti na prvu reakciju svojih novih trenera ukoliko oni procjene da u njemu više nema vatre.

Iako se u posljednje vrijeme preko medija prepucava s Nikom Lentzom, ime njegovog idućeg protivnika se još uvijek ne zna, ali je Penn najavio kako želi nastupati na UFC 197 priredbi koja će se održati početkom ožujka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara