Blanka Vlašić tijekom vikenda dvaput primila infuziju

NAŠA najbolja atletičarka Blanka Vlašić u petak je dobila visoku temperaturu. U subotu je primila infuziju, te je privremeno preselila kod roditelja.

Kako se Blankino stanje u nedjelju nije poboljšalo morala je primiti još jednu infuziju.

Prema svemu sudeći, Blanka je u petak "zaradila" neugodnu virozu. Uz visoku temperaturu, boli ju grlo te ima poteškoća s pričanjem.

"Nije ovo prvi put da ju je uhvatila ovakva vrsta viroze. No, nikad se to nije dogodilo uoči nekog velikog natjecanja. Sreća je što u subotu nismo trebali imati trening pa smo zasad u zaostatku samo jednog treninga. Hoće li Blanka danas trenirati, dan prije odlaska u Atenu, vidjet ćemo. Najviše se bojim iscrpljenosti jer kod takvih viroza strašno bole mišići." – izjavio je za Večernji list Blankin trener Bojan Marinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blanka, koja je inače u zadnje vrijeme u izvrsnoj formi, u Atenu bi trebala otputovati u utorak, a u četvrtak ju čekaju kvalifikacije na kojima je norma za finale 195 cm. Finale je na rasporedu u subotu.

"Nadam se da će do četvrtka sve biti u najboljem redu. Kod Blanke ta prehlada zna trajati najdulje dva dana. No, ponavljam, bojim se samo da se previše ne iscrpi i da ne izgubi previše kilograma." – dodao je Marinović.

"Da se ovo dogodilo u Ateni, ne bi mogla nastupiti. Ovako još ima neke izglede za oporavak. Ne znam kakva će biti šteta zbog ove viroze." – izjavio je njezin otac i trener Joško Vlašić, pa dodao: "Blanka je dvaput bila na infuziji. Radimo na skidanju temperature, najgore je što ju sve boli i ne može spavati. Kada kaže da je boli čak i kosa, onda znate da joj nije lako. Nadajmo se ipak najboljem."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara