Blanki Zagreb nudi dvoranu i stan

NAŠA najbolja atletičarka izbačena je iz dvorane u Splitu u vlasništvu Željka Keruma, gdje je dosad trenirala, pa uoči Europskog dvoranskog prvenstva u atletici traži mjesto gdje će se pripremati. Njen otac i trener Joško Vlašić navodno ima ponuda čak i iz drugih država, a Blanka je dobila i poziv iz Zagreba.

“Mogli bismo otići u Zagreb, u inozemstvo, čak i dobiti drugo državljanstvo. No, Split je naš grad. “ - izjavio je Joško Vlašić dodajući kako se nada da će se sve uskoro riješiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Joško Vlašić odlazak iz Splita smatrao bi osobnim porazom, te tvrdi kako mu je teško još uvijek razmišljati o toj opciji, no ako ne bi imao drugog izbora, napustio bi Split. Najozbiljnija ponuda za Blanku stigla je iz Zagreba.

Predsjednik Zagrebačkog atletskog Saveza Boro Stipić pozvao je našu najbolju atletičarku u HAAK Mladost.

“Ovim putem dajemo do znanja kompletnoj sportskoj obitelji Vlašić da smo u stanju osigurati osnovne uvjete za drenaži proces što u Splitu nemaju, a u dogovoru s Gradskim poglavarstvom krenuli bismo u rješavanje i njihovog stambenog problema” - dodao je Stipić, prenose Sportske novosti, te napomenuo kako bi Blanki osigurali dvoranu za treninge i ako ostane članica splitskog kluba.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara