Blogeri o Dinamovoj utakmici protiv Arsenala: Ponosan sam kaj sam Purger

UNATOČ rezultatu Dinamo je apsolutni pobjednik ove utakmice. Nema se tu kaj pričati, vidi se kako se sve može kada se opušteno igra. Ovo je naša pobjeda, definitivno, navodi bloger STC Mafia nakon susreta Arsenala i Dinama, koji su Modri izgubili u posljednjoj minuti.

Prvi međunarodni gol na Emiratesu zabio je Eduardo. Modri su vodili više od sat vremena, imali i pokoju prigodu za povećanje vodstva, ali majka svih senzacija ipak se nije dogodila, prenosi bloger Gregonja.

Ljubek se divi Modrima, piše kako su Zagrepčani bili fenomenalni, te pokazali kako se mogu ravnopravno nositi s navijačima. Posebnu pohvalu uputio je Boysima, koji su "pokazali kako su najbolji navijači na svijetu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu vam opisat koliko sam bio sretan i ponosan. Mislim da sutra svaki purger i oni koji se tako osjećaju mogu hodati uzdignute i ponosne glave, navodi Ficomania na svom blogu.

Something priznaje kako mu je žao što su se na kraju opustili, jer moglo je biti i bolje.

"Hrvatski nogomet ima potencijala. Moramo shvatiti da nogomet nije gledan samo zbog rezultata već zbog ljepote igre. Ljepote pokreta. Kada to shvate ponajprije igrači, a i navijači, kvaliteta nogometa znatno će porasti. Večeras smo pokazali svijetu da se možemo nositi i s velikim klubovima." navodi autor na blogu Filozofija života.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara