Boban Ćiri ponudio novčanu pomoć

Boban Ćiri ponudio novčanu pomoć

ĆIRO BLAŽEVIĆ uspješno se oporavlja od operacije prostate u austrijskoj bolnici, a tijekom dana primio više desetaka poruka i poziva s pozdravima i željama za što bržim ozdravljenjem od poznanika, prijatelja, bivših "vatrenih" i ostalih.

Tako mu je bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, inače diplomirani profesor povijesti, Zvonimir Boban ponudio novčanu pomoć, na što mu je Ćiro odgovorio: "Sine, moj je konto veći od tvog!"

Ćire su se sjetili i Robert Jarni, Slaven Bilić, Robert Prosinečki, Jadranka Kosor, obitelj Tuđman, bivši predsjednik HNS-a i bivši zagrebački gradonačelnik Branko Mikša, piše Večernji list čiji su novinari posjetili Ćiru u bolnici u Innsbrucku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje novinara je li dobio poruku ili poziv od Mamića Ćiro je je rekao: "Što bi on zvao, pa on mi je i dao ovaj rak!".

"Ne mogu ovo podnijeti, nisam navikao ležati. Pikaju me svaki dan, boli me. A najgore tek dolazi, treba pričekati taj biopsijski nalaz. Iako liječnik kaže da će 99 posto sve biti u redu, da neće biti posljedica, da se taj rak nije proširio, bojim se. Nisam to zaslužio." – rekao je Ćiro Večernjakovim novinarima.

"Vratit ću se, umro bih da ne sjednem ponovo na klupu. Moram s Varteksom postati prvak da ljudima pokažem kako se radi." – zaključio je Ćiro, kojem je u srijedu operiran tumor na prostati.

I mi se pridružujemo željama za što brži oporavak.

Izvor fotografije: Večernji list

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara