Boban: Kako kaže Štulić, ništa novo pod neonom

AKO JE Zvonimir Boban dosad bio rezigniran po pitanju svog angažmana u Hrvatskom nogometnom savezu, onda se njegova najnovija razmišljanja mogu shvatiti kao veliki pomak.

"Spominje se to već godinama, "ništa novo pod neonom", kako kaže Johnny Štulić. Predsjednik sam uprave SN, uživam u ovakvim projektima s djecom, a imam i malo više vremena za obitelj nego prije." - kazao je Boban za Glas Dalmacije, prilikom posjete Trogiru gdje su učenici osnovne škole Majstor Radovan sudjelovali u natjecanju "Čokolino višebojac".

Boban se zbog ugleda kojeg uživa u nogometnoj Europi, svoje besprijekorne prošlosti, a nadasve kvaliteta koje posjeduje i oslobođenosti pritisaka privatnih i inih škodnih interesa, stalno nameće kao prirodan nasljednik Vlatka Markovića. Sada je pravi trenutak jer predsjednik je izuzetno ranjiv nakon poraza u Cardiffu i afere Pukanić, koliko god on šutio o tome.

Hoće li Boban ostaviti unosan posao na SkySportu, ali i RTL-u gdje je pod ugovorom kao sukomentator, i prihvatiti se spašavanja hrvatskog nogometa, rudarskog posla koji donosi samo glavobolje, vjerojatno neće. Ove godine...

"Danas, sutra… Ništa se ne zna.." - dobacio je.

D.R.
Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara