Bobby Charlton: Beckhama nikad nisu pokretali milijuni i zato mi ga je strašno žao

Bobby Charlton: Beckhama nikad nisu pokretali milijuni i zato mi ga je strašno žao

Tekst: Totalsport
Foto: AFP


PO RIJEČIMA Sakarija Orave, liječnika koji je obavio operaciju na Ahilovoj tetivi lijeve noge, nikakve su šanse da David Beckham zaigra na nadolazećem Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici.

Beckham je dosad nastupao u Francuskoj 1998. godine, pa u Japanu i Južnoj Koreji četiri godine kasnije te 2006. godine u Njemačkoj. No, od četvrtog nastupa izgleda neće biti ništa. Liječnik Orava je najavio mogući povratak Beckhama na nogometni travnjak najranije za šest mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko to nije zaslužio, a pogotovo ne David Beckham. Osjećam strašnu žal zbog njega", rekao je 72-godišnji Sir Bobby Charlton, koji je igrajući od 1954. do 1973. u Manchester Unitedu stekao status velike legende kluba gdje je neizbrisiv trag znatno kasnije ostavio i Beckham.

"Bio je maleni dječak kada sam ga prvi put vidio. Puno puta sam se sudarao s njim i kasnije i nikada u svom životu nisam susreo nogometaša koji je toliko volio ovu igru. I kada je postao stariji njegov motiv nisu bili novci, jaki ugovori i milijuni. Uvijek je naprosto obožavao ovu igru i nikada nije prestao raditi i učiti", rekao je Charlton i završio:

"Zato mi je nevjerojatno krivo jer mu se ovo dogodilo. Ne mogu niti zamisliti što mu sada prolazi glavom i koliko je nemoćan i očajan. Želim mu sve, sve najbolje".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara