Bogdan: Nismo dorasli Zvezdi po kvaliteti

DAN NAKON utakmice protiv Crvene Zvezde trener Intera Srećko Bogdan rekao je kako je beogradska momčad bila bolja i jača zbog čega je zasluženo pobijedila. Što se tiče incidenta na samom igralištu, Bogdan kaže kako to ne treba potencirati jer se na utakmicama, sličnima ovoj sa Zvezdom, uvijek nađe netko od navijača tko će iz ovog ili onog razloga bacati predmete na teren.

Bogdan smatra da nije bilo potrebe za takvom reakcijom jer su domaćini u tom trenutku već osigurali pobjedu. Bilo kako bilo, trener Intera će utakmicu pamtiti i po mobitelu koji ga je pogodio u rame, te mnoštvu upaljača koji su padali na klupu zaprešićke momčadi.

Predmeti su nakon utakmice završili kod četvrtog suca, rekao nam je Bogdan.

U kraćem razgovoru za Index.hr, trener Intera kaže kako ipak može biti zadovljan, ne toliko igrom svoje momčadi, koliko samom činjenicom da su, makar i kratko, igrali na međunarodnoj sceni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neki moji igrači su jučer prvi put igrali pred više od 30.000 gledatelja. Možete misliti kakav je to osjećaj bio za njih. Mi smo ipak mlada ekipa, koja se tek formira i stasa, tako da, iako smo izgubili, ja mogu biti zadovoljan. Ipak, nismo dorasli Zvezdi po kvaliteti." - rekao nam je Bogdan.

Trener je još jednom čestitao Beograđanima, te je rekao da se i na samoj utakmici moglo vidjeti da su jača momčad, s iskustvom i potencijalom međunarodnog ranga. Tu su i njihovi navijači koji su došli u jako velikom broju, što cijeloj utakmici daje poseban naboj, smatra Bogdan.

Bogdan kaže kako je zadovoljan prijamom igrača u samom Beogradu, te dodaje da nije bilo nikakvih incidenata tijekom dva dana boravka u Beogradu.

Inter se nakon ispadanja iz europskih natjecanja potpuno okreće domaćem prvenstvu i što boljem plasmanu na ljestvici, a trener Intera nada se da će njegova momčad ponoviti uspjeh iz prošle HNL sezone kada su Zaprešićani bili viceprvaci Hrvatske.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara