Bogdan: Od Štimčevog kukanja se ne profitira!

SREĆKO BOGDAN, trener Intera, u najavi derbija koji bi mogao odlučiti o naslovu hrvatskog nogometnog prvaka, smatra da je ispred njih najteža utakmica do sada, te se unatoč činjenici da je Hajduk favorit ipak nada najboljem.

U razgovoru za Radio 101 Bogdan je rekao da se Inter za utakmice tijekom cijele sezone spremao “stepenicu po stepenicu”, te da ne razmišlja o ishodima zadnjeg kola i utakmici sa Rijekom već samo o sljedećem protivniku, Hajduku.

Na pitanje koliko je njegova strogoća utjecala na veliki uspjeh Intera odgovorio je: “To što sam strog nije jedini razlog našeg uspjeha. U klubu je na prvom mjestu dogovor, a ja imam viziju i vlast raditi ono što je dobro. Imam prekrasne suradnike i igrače, a to je vizija mog uspjeha. Još ne razmišljamo o Europi, niti o mogućim pojačanjima.”

Na Štimčeve izjave o tome da je njegovoj momčadi tempo prejak i da seriju utakmica moraju igrati u gostima osvrnuo se sa kratkim komentarom: “Od kukanja se ne profitira.”

Stanje na tablici trener Intera je ocijenio pravim pokazateljem stanja, jer kako smatra: “Brojke ne lažu.”

O derbiju je rekao: “Bit će to dobra utakmica. Pobjeda ne mora značiti ništa. Ako Hajduk pobijedi to je to, mi ćemo im prvi čestitati.”

Svojim igračima trener Intera će u svlačionici prije utakmice reći: “Možemo pobijediti. Idemo na pobjedu, pa što bude.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara