Boris Becker: Ančić je budućnost tenisa

BORIS BECKER, proslavljeni tenisač koji sada radi kao BBC-ev wimbledonski komentator, najbolje je opisao pobjedu Marija Ančića. "Mario Ančić je budućnost tenisa" – stoji u Beckerovom osvrtu na današnji meč.

"Bila je ovo čudesna izvedba mladog Hrvata – niti u jednom trenutku nije pustio Tima Henmana u meč." – ovim je riječima Becker započeo svoj komentar današnjeg četvrtfinalnog susreta na centralnom terenu Wimbledona.

Boris Becker, i sam osvajač Wimbledona, tvrdi da je Ančić "imao 30 konjskih snaga više od Henmana u svakom segmentu igre, pa čak i voleju".

Henman je izgubio od boljeg igrača i prihvatio poraz kao muškarac, piše Becker, pa dodaje kako Mario Ančić nije nikakvo iznenađenje među poznavaocima tenisa.

"Ovakva izvedba bila je predvidiva još prije dvije godine, kad je Mario izbacio Rogera Federera u prvom kolu. Na kraju krajeva, Mario je Hrvat, baš kao i Goran. Čak govori isto kao i on!" – napisao je čuveni njemački tenisač.

Za kraj Becker dodaje kako će Henman bez sumnje dugo vremena pamtiti ime Maria Ančića, koji je danas, prema Beckerovu mišljenju, prikazao "novu dimenziju tenisa".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara