Boško Balaban opet se vraća u Dinamo

Boško Balaban opet se vraća u Dinamo

NETOM nakon pobjede Modrih u Domažalama, Zdravko Mamić u razgovoru s novinarima otkrio je da je novi Dinamov igrač od jučer Boško Balaban!

"Kad me vi novinari razjebavate, ja stisnem gas još malo više! Zato ne mogu izdržati da vam ne kažem da je novi igrač Dinama Boško Balaban" - rekao nam je Mamić Zdravko izrazito dobro raspoložen.

Mamić je bio toliko dobro raspoložen da je nakon objave o kupnji Balabana zapjevao "Neka pati koga smeta....!"

Kupnja Balabana, prodaja Ćorluke i pobjeda nad Domžalama s nešto bolje prikazanom igrom nego što je bio slučaj protiv Khazara morali su Mamiću donijeti osmijeh na lice. No, ako je prvo dvoje od navedenog istina, Dinamo će dovođenjem Balabana, a puštanjem Ćorluke puno više izgubiti nego dobiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bole Top, taj toliko priželjkivani centarfor o kojemu je gradonačelnik Bandić govorio, ako je vjerovati razgaljenom Mamiću, neće biti jedino pojačanje u Dinamovoj svlačionici do kraja prijelaznog roka, točnije još 30 dana. Nadamo se da je zaista tako.

Balaban je s Dinamom potpisao trogodišnji ugovor, a u Zagreb će stići već ovoga tjedna. Da su u Dinamu izrazito ponosni na dolazak Boleta svjedoči i tekst na službenim stranicama kluba u kojemu, između ostaloga, stoji: "Boško Balaban poznat je po svojoj prodornosti, napadačkim sposobnostima i vrlo jakom i preciznom udarcu. S belgijskim Bruggeom je nastupao i u Ligi prvaka, te će svoje bogato iskustvo prenijeti i u Dinamo, momčad koja se bori za ulazak u najprestižnije europsko nogometno natjecanje." Zaboravili su napomenuti i da je njegova specijalnost promašiti nemoguće.

Mamić je kazao i da mu je posebno drago to što su na utakmici bili Sanader, Bandić i ministar financija Šuker jer to je, prema njemu, dokaz da Dinamo ujedinjuje Hrvatsku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara