Bosnar dolazi u nedjelju, Bilos najvjerojatnije otpao

DONEDAVNI stoper Evertona i bivši Dinamovac, Eddy Bosnar, trebao bi potpisati ugovor sa svojim bivšim klubom, te na taj način očvrsnuti obranu "modrih", koja je prošle sezone primila velik broj "pacerskih" golova.

Kako javljaju Sportske novosti, pregovori s Bosnarom su u završnoj fazi, a stoper koji se u Evertonu nije igrao se nada da će se ponovo afirmirati u Dinamu, možda zaslužiti poziv u reprezentacije te tako stvoriti podlogu za transfer u neki europski klub.

Što se tiče gromko najavljivanog pojačanja u liku argentinskog Hrvata Daniela Bilosa, njegov dolazak u Dinamo sve je manje izgledniji. Novi klupski glasnogovornik, Siniša Jagodić, ustvrdio je da "ako Bilos danas ne bude u avionu za Rim, onda vjerojatno od njegovog dolaska u Dinamo neće biti ništa".

"Nemamo pouzdanih podataka i možemo samo spekulirati. Možda Bilos važe, kao i njegov menadžer. Vjerojatno razmatra kakva će biti njegova pozicija u Boca Juniorsu, pa nakon što mu bude jasnije donese konačnu odluku. Međutim, mi ne mislimo vječno čekati. Ako se ne pojavi, to treba presjeći." - dodao je Jagodić, a iz njegovih riječi može se iščitati da je Bilosev dolazak u Maksimir i više nego upitan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara