Bošnjak: Priznajem, pogodila me Cicina odluka

JUČERAŠNJI dan sasvim sigurno nije bio jedan od ljepših u životu Ivana Bošnjaka. Dobra igra u Hong Kongu donijela mu je tek pretpoziv za utakmicu s Argentinom, za što su u Dinamu znali još sinoć. Nije mu svejedno, no kako tvrdi, ne želi se opterećivati. Pred vratima je utakmica sa Zagrebom, kažu Dinamovci da bi trebalo biti dosta teže nego u Splitu.

"Cijela momčad slaže se da je utakmica sa Zagrebom važna kao i ona s Hajdukom. Bit će to dosta otvoreniji susret, s više trke. Derbi u Splitu bio je uostalom kao i svaki derbi, protiv Zagreba očekujem težu utakmicu. Njima su također prijeko potrebni bodovi za Ligu šest." - osvrnuo se Bošnjak na nadolazeću utakmicu.

U redovima "Pjesnika" su i neki Bošnjaku dragi poznanici, redom Vinkovčani, pa o njima uvijek govori kao o potencijalnoj opasnosti po Dinamovu mrežu.

"Čutura i Bartolović, na njih treba obratiti pozornost. Prošli put smo Zagrebaše visoko porazili, no prije toga, u Maksimiru, nismo se baš proslavili. To su bili teški dani." - uz smijeh je kazao Bošnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među Dinamovcima se ustalilo vjerovanje da bi sljedeća dva kola za mnoge hrvatske prvoligaše mogla biti presudna. Što će o tome reći nekadašnje Hajdučko srce?

"U sljedeća dva kola moglo bi se riješiti mnogo toga. Tu je utakmica Rijeke i Hajduka u kojoj je sve moguće. Što se nas tiče, idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu. Ipak, odradimo li svoj dio posla kako treba, razloga za zabrinutost nema." - siguran je Bošnjak.

Malo je šanse bilo da se Dinamovac ne osvrne na reprezentaciju, bolje rečeno, na politiku Cice Kranjčara.

"Moram priznati da me pogodila Cicina odluka, ali što je, tu je. Odluka je isključivo na njemu, tu se više nema što dodati. Ne znam da li to znači da polako gubim svoje mjesto za SP u Njemačkoj, zasad to ne vidim tako. Nastavit ću s dobrim igrama, danas je tako kako je, sutra možda bude drugačije. Ne smatram da je na Cicinu odluku utjecala utakmica s Hajdukom, pa ne ulazi se u reprezentaciju s jednom dobrom predstavom." - zaključio je Bošnjak.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara