Boysi pozivaju na opću mobilizaciju: Dokazat ćemo da nismo sramota, već duša ove zemlje!

Boysi pozivaju na opću mobilizaciju: Dokazat ćemo da nismo sramota, već duša ove zemlje!

APELIRAO je Zdravko Mamić, a sada to čine i Dinamovi navijači, jer prilično je jasno da Modri na otvaranju europske jeseni trebaju podršku tribina.

"Pozivamo sve navijače Dinama na "Opću mobilizaciju" i na masovni povratak na tribine maksimirskog stadiona kao i na sve ostale stadione na kojima će naš voljeni klub igrati presudne utakmice u domaćem prvenstvu i ligi Uefe", stoji u proglasu.

"Svjesni težine situacije i vremena u kojem je ponovno postalo moderno sve negativno što se događa oko nas pripisivati navijačima, te svjesni zategnutih odnosa s aktualnim vodstvom Dinama pozivamo sve vas kojima je plava boja i Hrvatska u srcu da se svojim dolaskom i gromoglasnim navijanjem koje je samo nama svojstveno pridružite nama koji želimo pokazati da smo unatoč svemu tome spremni i odlučni, ponosno i snažno stajati uz naš Dinamo", u nastavku će teksta.

"Pozivamo vas da svojom brojnošću i urnebesnim, ali istovremeno i dostojanstvenim navijanjem i ponašanjem pokažemo svima koji nas prokazuju isključivo kao huligane, fašiste i sramotu Dinama, Zagreba i Hrvatske da smo upravo suprotno - snaga, ponos i duša ovog kluba, grada i Domovine!"

U svjetlu aktualnog sukoba Boysa s potpredsjednicom Vlade Đurđom Adlešić, dodajmo kako je ista pružila ruku mira Dinamovim navijačima. Adlešić je izjavila da se želi sastati s navijačima u prostorijama u Drađkovićevoj te da bi svakako vrlo rado sa sjevera i pogledala koju utakmicu i upijala pritom strašnu atmosferu, samo da joj to osiguranje dopušta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko želi pokisnuti zbog Dinama?

Unatoč molbama Dinamovih čelnika i navijača, porazne su brojke prodanih ulaznica za susret s NEC-om. Doznajemo iz kluba da je do srijede poslijepodne prodano svega dvije tisuće ulaznica! Zaista katastrofalan podatak, s obzirom da se radi o otvaranju Uefine lige. Meteorolozi su, da stvar bude gora, najavili kišu, a malo je onih koji žele pokisnuti pod otvorenim maksimirskim nebom, a još je manje onih koji smatraju da je Dinamo toga vrijedan...

D.R.,V.B.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara