Boysi rasplakali Drpića

IAKO je Dinamo u Maksimiru napokon ubilježio jednu visoku pobjedu, pa makar i nad posljednjim klubom na tablici, najžešći navijači "Modrih" na utakmicu su došli prvenstveno kako bi vrijeđali Dinamove nogometaše.

"Dino se ženi, jebote Dino se ženi; ženi sa kurvom, jebote ženi sa kurvom!" – samo je jedna od pogrdnih pjesama koje su Boysi tokom utakmice Dinama i Međimurja uputili braniču Dini Drpiću.

Bad Blue Boysi očito ne misle tako brzo zaboraviti sramotno Dinamovo ispadanje u Ligu za ostanak, pa su tako tokom susreta derali postere Dinamovaca i bacali ih s tribine, skandirali "Vi niste Dinamo!", izvjesili transparent "Orgijamo i brijemo dok se ne zagrijemo"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvrede navijača toliko su uznemirile Dinu Drpića da je sam zamolio trenera Zvjezdana Cvetkovića da ga izvadi iz igre, što je ovaj i napravio. Kad je sjeo na klupu, Drpić je zaplakao, piše Večernji list.

Nakon utakmice nitko od Dinamovih igrača nije želio razgovarati s novinarima, na taj način protestirajući protiv grubog vrijeđanja Dine Drpiće i Darija Zahore, a sam Drpić je nakon utakmice samo kazao kako to nije zaslužio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara