Božić o optužbama da je odglumio ozljedu: Ja sam borac, a ne glumac!

Foto: Screenshoot

STJEPAN BOŽIĆ komentirao je tvrdnje da je protiv Arthura Abrahama odglumio ozljedu. Božić je u meču supersrednje kategorije po WBF verziji predao Nijemcu, a uz bolnu grimasu na licu obrazložio je da je slomio lijevu ruku. Dogodilo se to nakon samo 1:01 minute u drugoj rundi.

Međutim, pregledom je ustanovljeno da ruka nije slomljena što je samo pojačalo sumnju njemačke javnosti da se radi o prevari hrvatskog boksača. Visoko tiražni Bild ga je prozvao zbog boksačke farse, a liječnik koji ga je pregledao je rekao da je Božić dobar glumac-amater. Evo što naš boksač kaže o tome:

"Ja sam borac, a ne glumac. Mislim da su svi vidjeli da sam lijevom rukom udario u lakat Arthura Abrahama nakon čega sam osjetio veliku bol. Još me boli pa ću otići kod liječnika kojemu vjerujem i koji će mi reći o čemu se radi", prenosi Fightnews.com Božićevu izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam boksač već 21 godinu. Već sam se borio sa slomljenim rebrom ili drugim ozljedama. Sportaš sam i nema govora da bih odustao na takav način. Želim navijačima priuštiti sjajnu borbu. Svi koji me poznaju znaju da je to istina. Ponavljam, ja sam borac, a ne glumac!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara