Branko Ivanković uoči Rijeke: Nisam opterećen rekordima i statistikama

Branko Ivanković uoči Rijeke: Nisam opterećen rekordima i statistikama

BRANKO IVANKOVIĆ ističe kako se velike utakmice brzo smjenjuju, ali da takav ritam zapravo odgovara Dinamu. Naravno, kao i uvijek, očekuje uspjeh
 te se nada onom Dinamu koji je nedavno istrčao na Kantridi.

"Bodovi su važni i potrebni. Samo se nadam da možemo ponoviti predstavu iz Rijeka kada smo stvarno odlično odigrali." - napominje Kuže.

Pred utakmicu s Rijekom nekoliko igrača je ozlijeđeno, a nekoliko dvojbeno.

"Zoran Mamić se oporavio od viroze, ali je dalje upitan. Drpić se požalio na bolove u leđima, ali će, po svemu sudeći igrati. Ukoliko Mamić ne bude mogao igrati će Pokrivač koji je odlično odradio posao u derbiju protiv Hajduka. Kao trener, sam vrlo sretan što se nalazimo u takvoj pozicija da svaki igrač koji uđe u igru predstavlja dobitak za momčad." - ističe trener Dinama.

Ivanković još uvijek ima dvojbe za desni bok, između Sammira, Mikića i Jerteca, od kojih potonje navedeni, barem prema viđenom dosad, ima najmanje šansi. Ivanković se osvrnuo i na medijske napise o tome da će Kuže na Maksimiru igrati bunker, kako neki klasificiraju organizirano branjenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je to vrlo relativno, ali sigurno je da će Kuže napraviti sve da nas iznenadi. Bit će to jedna elastična formacija, preko koje će tražiti što što bržu transformaciju u kontranapad. Kuže poznaje Dinamo, više nego drugi treneri u HNL-u, no, to ne donosi neku veliku prednost, jer je igračka kvaliteta ipak najvažnija." - napomenuo je Branko Ivanković na današnjoj presici u Plavom salonu.

Na pitanje boji li se skandiranja BBB-a Josipu Kuži, Ivanković odgovara: "Dinamovim navijačima svetinja je jedino Dinamov grb."

Ovo je Ivankoviću 13 utakmica, a 13 mu je uvijek, kaže, bio sretan broj.

"Nisam opterećen rekordima i statistikama. Zanimaju me samo igra i rezultat. Rijeka je osvojila u nastavku prvenstva sedam bodova, što dovoljno govori o njihovoj velikoj snazi. Sve je jasno ako znamo da Bule i Novaković sjede na klupi, stoga treba biti oprezan." - dodaje Ivanković.

 Foto i tekst: D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara