Brat ubijenog navijača Vedrana Puljića prerezao vene!

Tekst: M.Č.
Foto: Cropix

OBITELJ ubijenog navijača Sarajeva Vedrana Puljića cijeli će život, nažalost, pamtiti jučerašnji dan i nerede u Širokom Brijegu.

> Video - Liječnici: Drugi navijač je stabilno, Puljić stradao od udarca kamenom

> Video - Tragedija u Širokom Brijegu: Ubijen 24-godišnji navijač Sarajeva!

> Policija: Navijači Sarajeva došli su samo s jednim ciljem - izazivati nerede!

Šokantna smrt 24-godišnjeg pristaše Sarajeva posebice je pogodila njegova dvije godine mlađeg brata Igora kojemu je jučer bio rođendan. Čim je saznao vijest o bratovoj smrti Igor si je prerezao vene nakon čega je prebačen u Centar za urgentnu medicinu u Sarajevu.

"Životno nije ugrožen, s njim će sve biti u redu, zašili smo mu ranu koja je nastala nakon što je presjekao živac na ruci", rekao je za Dnevni Avaz jedan od dežurnih liječnika Cum-a.

Pogled na bilancu krvavih nereda u Širokom Brijegu govori kako je, uz ubijenog Vedrana Puljića, ukupno još ozlijeđena 31 osoba od čega je 16 pripadnika organa reda.

Vratar Sarajeva Alaim: Naši navijači su napadnuti uz hice iz vatrenog oružja!

Inače, priču kako su sa sukobom započeli navijači Sarajeva demantirao je vratar Sarajeva Muhamed Alaim: "Uz 30 pucnjeva iz vatrenog oružja skupina navijača Širokog brijega (Škripari) napala je naše fanove koji nisu bili naoružani. Imali su samo šalove i dresove. Nesretni Puljić pao je metar od mene i hitna pomoć je došla po njega tek nakon sat vremena. U međuvremenu sam nekolicinu naših navijača doveo do svlačionice gdje su ih liječnici kluba pružili pomoć. Pokušao sam ih uvesti i na stadion", kazao je razočarani Alaim.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara